1.4.13

I Love London!

Ok so here we go guys. Sunday morning just begun. Sebenarnya lagi kerajinan nulis blog gara-gara kesel juga udh lama vakuum nulis blog sampe tahun 2013 dateng. Sebenernya ga usah panjang-panjang juga aku nulisanya, di post ini aku mau share something to you guys. If you live in Surabaya, who doesn't know about Sunday Market? Please, go die. At least try to know okay? So, kali ini my clothing line has officially launch at Sunday Market vol. 2. Because last year, Sunday Market juga udh bikin acara yg seru juga, the biggest flea market, food fashion and art festival which ever made by crazy indie people in Surabaya. I know i'm lucky i live in here honestly. And DEAV is my baby. I'm just so proud to be myself, udah lama banget mimpi buat launchin brand, akhirnya terwujud, walau agak crowded (bahkan sangat crowded), aku juga sok sibuk (jadi model fashion show for Lee Cooper too t's not that bad :3 haha) lucky me i have boys and girls yang udh stand by juga di standku :D


Acaranya cukup spektakuler, dibandingkan tahun kemarin dengan gado-gadonya flea market aka garage sale x local brand. Maaf ya, videonya gak mutu, soalnya aku juga harus cepet-cepet jaga stan, makan (udh laper setengah mampus). Terpaksa makan, mau gak mau makan berooo, semua restauran mahalnya setengah ati :( dan sebenernya aku lebih prefer mendokumentasikan segalanya dengan video better than jepret sana sini, cause it tooks a lot of work. Snap every moment, i made it short.

But a big secret is, i became a Lee Cooper model. The outfit was pretty amazing, tomboy look, i was different from the other at that time. Sayang nggak ada fotonya, dan meninggalkan kenangan pahit terlebay. Adanya foto backstage, me with the other adorable models, actually we are not a model, kami cuman orang setengah keren yang berjiwa indie dan rela berkorban demi malunya negara (alias jalan deket orang-orang yg lagi nonton tapi lebay jadinya jaraknya sekitar 10 cm).

@ backstage they were pretty rocking the situation. Meanwhile i open my mouth like i hungry and bored. I couldn't handle my self. Aku kelaparan sekali. Jd pasang wajah so Kirsten Stewart sajalah


And guess what? My best friend was there! That was a fucking amazing moment, beacuse i never thought that he will come to my booth and say 'hi' like an idiot stranger. Namanya Revin. Katanya sih, temennya pengen nonton konser musiknya dan dia baru inget di tengah jalan kalo aku buka stan di Sunday Market, what a day. Dan akhirnya, aku jalan-jalan mengitari Sutos bersamanya, like a child lost her mom. Wonderful night! Terjadi banyak curcol mengenaskan tapi mengasyikkan.

Revin, my BFF from Senior High School. You are so fucking amazing man!


I bet you went to Sunday Market too. Have we met?
A bonus for you guys. This is an amazing video from Made Aris for Lee Cooper intro fasion show at Sunday Market. Enjoy! <3

P.S
and now i have to die to face this animation work. Good luck for me and for you




Source:

photo
Sunday Market and personal

2 comments:

  1. sedih parah, preparenya ribet setengah mati tapi fotonya yang kejepret cuma 3 dan itupun bareng-bareng ga ada foto personal kalian buat porto. fyuh! :'

    ReplyDelete
    Replies
    1. lah yo makaaaannneeeee, emaaaannneeeeee

      Delete